edves Látogatónk!


Örülönk, hogy meglátogattad El Camino-s kalandunkról szóló oldalunkat! Reméljük találsz majd olyan infókat, érdekességeket, amelyek meghozzák a Te kedved is, hogy ilyen-olyan okból, de végigmenj a zarándokúton, amely a "Tejút alatt" vezet.
Még otthon, egy sétafikás túrán...

Célunk, hogy két különböző szemszögből mutassuk meg a Francia úton végrehajtott zarándoklatunkat. Miként éli meg ugyanazt egy nő, miként egy férfi? Az álmodozó és a realista? Az érzékeny és az olykor durva stílusú? Mit kaptunk az úttól és mit egymástól?


Hogy a leírtak valóban a bennünk zajló folyamatokat és a saját élményeinket tükrözzék, az oldalt Mi nem látogatjuk az út alatt, csak a naplónkat írogatjuk. Ti, otthoniak, barátok és ismeretlen érdeklődők persze nap nap után nyomon tudjátok követni az eseményeket, hozzá tudtok szólni.


Mi mindezt csak majd hazaérkezésünk után tehetjük meg! A leírásunk ettől lesz érdekes, hiszen nem biztos, hogy egy nap eseményeiben, történésében Klau ugyanazt tartja majd fontosnak, érdekesnek, mint Mars. Persze nyilván lesznek majd párhuzamosságok is, de ez elkerülhetetlen.
Tovább a Napló oldalra!